beats by dre cheap

KOLIKO VRIJEDI LJUDSKI ŽIVOT?? TRI GODINE...????

Koliko vrijedi ljudski život? Tri godine!!!??? 1095 dana!!!! Moje sestre više nema, sa njom je otišao i dobar dio mene... Ona je za neke samo broj slučaja na Općinskom, Kantonalnom i Vrhovnom sudu... Spominjat će je kao pacijenticu koja je preminula zbog sujete jedne arogantne "doktorice" koja je svojim postupcima uništila još nekoliko života...Zbog sujete Amile Cvijetić Koldžo.

Za mene je bila SVE... moja radost, moja najbolja prijateljica, moja podrška,moja sreća, moja duša, moja ...moja mlađa sestrica... moje SVE... Sada je moja najveća bol, moja tuga, moja uspomena... moja bol...moja tiha patnja, moja suza... moj anđeo...moje SVE... Nekada smo se viđali skoro svaki dan a sada moram da te zamišljam... da se sjećam... razmišljam kako bi bilo... kako je trebalo biti...Ponekad te viđam te u snovima...i kad god poželim zatvorim oči i... sa tobom sam...

http://www.source.ba/clanak/7105093/

 

"Vrata utjehe tiho su se zatvarala svuda iza mene: cinična vrata, ganuta vrata, rezervirana vrata, prepoznatljiva vrata, oprezna vrata, vrata klišeja. Ne, kažem, ništa od toga. Ništa ne zatvarati. Vrata treba otvoriti. Treba ih prodrmati, izbaciti iz šarki. Neka bude propuh, neka bude zima..." (P.F. Thomese)

Što se tiče licence kažu RAZMOTRIT ĆE!!!!????

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/hoce-li-osudjenoj-doktorici-biti-oduzeta-licenca

A otkaz će dobiti kada uđe u zatvor!!! Još jedna nebuloza. Prvo su rekli kada se dokaže da je kriva, pa onda kada Vrhovni sud potvrdi presuda a sada kažu kada uđe u zatvor???? Da li je to sve po zakonu ili je zakon kako za koga? Da li je bilo po zakonu da ona čitavo vrijeme radi  (navodno "pod nadzorom")????

http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/kada-udje-u-zatvor-osudjena-doktorica-dobit-ce-i-otkaz

http://radiosarajevo.ba/novost/116894/cvjetic-koldzo-pored-kazne-dobija-i-otkaz

 

Moja sestra Ceca
http://gordanasi.blogger.ba
03/07/2013 13:25