Draga Enice, sretan ti prvi rođendan!

 

Danas je Enin rođendan a ja sam tužna…Tačno prije godinu dana bila sam presretna a sada…

Puno mi nedostaje tvoja mama…Često je zamišljam živu, pored mene, kao da joj čujem glas i jasno vidim njene tople oči. Jednostavno pomislim šta bi mi sada rekla da je tu kraj mene…

Ljepotice malena, prekrasno i dobro dijete SRETAN TI ROĐENDAN!

 

Draga Ena,srećan ti prvi rođendan! Sada nisi svesna da za tebe kuca jedno veliko, hrabro srce, a to je srce tvoje tetke, ali kad porasteš-shvatićeš da će ti ona, pored tvog Denisa, biti najveći oslonac i podrška u životu. Lepo je rekao Duško Radović da majke trebaju da rađaju devojčice,jer će one jednog dana postati tetke, a tetke su ukras svakog detinjstva!

Tanja

 

Draga Goco,ne mogu da vjerujem da Cecu necu vise vidjeti,ne mogu da vjerujem da je vise nema. ali vjeruj mi svake sekunde je u mojim mislima i pred mojim ocima. Ne mogu ni zamisliti tvoju bol kad meni puno,puno nedostaje,a ko sam ja.??? Zelim malom andjelu Eni sretan prvi rodjendan
Voli vas Sandra

 

Draga Gogo,ne znam sta da pisem,ne mogu da pomislim da Cece nema vise.Iako se zadnjih godina nismo vidjale Ceca mi je pred ocima i njena slika kad sam je zadnji put vidila(davno je bilo).Nase djetinstvo na Ilidzi,pisma,pjesme i stihove koje nam je pisala kad smo bile kod babe na raspustu.Nase zajednicko hodanje po dobrinj(tik tak,babilon)to je sto mi ostaje,lijepo sjecanje na Cecu koje se nezaboravlja i koje mi niko nemoze uzet.Gogo nema rijeci koje mogu da utjese tvoju bol.Sretan rodjendan maloj slatkoj Eni.Veliki zagrljaj od Irene iz Düsseldorf.

 

Neki dan sam vidjela Cecinu curicu Enu, liči na Cecu. Preslatka je, smije se i sretna je. Ali, nažalost znam iz ličnog iskustva koliko ti tuge u zivotu donosi nedostatak jednog roditelja. I to sve nije fer!
A ja tebe Gogo,Denisa i Enu puno volim!
Amela

 

Enice, drago dijete,
želim ti svu sreću ovoga svijeta.
ne samo za prvi rođendan, već za uvijek!
Jadranka,
mamina prijateljica

4 komentara

  1. Draga Ena,srećan ti prvi rođendan! Sada nisi svesna da za tebe kuca jedno veliko, hrabro srce, a to je srce tvoje tetke, ali kad porasteš-shvatićeš da će ti ona, pored tvog Denisa, biti najveći oslonac i podrška u životu. Lepo je rekao Duško Radović da majke trebaju da rađaju devojčice,jer će one jednog dana postati tetke, a tetke su ukras svakog detinjstva!

  2. Neki dan sam vidjela Cecinu curicu Enu, liči na Cecu. Preslatka je, smije se i sretna je. Ali, nažalost znam iz ličnog iskustva koliko ti tuge u zivotu donosi nedostatak jednog roditelja. I to sve nije fer!
    A ja tebe Gogo,Denisa i Enu puno volim!
    Amela

Komentariši